På denne web anvendes cookies for at optimere og forbedre søgningen og funktionalitet. Hvis du fortsætter søgningen, acceptere du vores Cookie politik.

Gratis guide over spanske ejendomme

I denne sektion finder du nogle interessante vejledninger og beskrivelser af Spanien med fokus på Costa Blanca. Dokumenterne sammenfatter nyttig information omkring det at købe bolig i Spanien samt om spændende steder i området.

Vi har samlet en del nyttig information og forberedt forskellige guides, som vi håber kan hjælpe med at kende områderne bedre og ikke mindst hvordan man kommer videre med køb af bolig i Spanien. Udover at anmode om disse guides, kan vi også anbefale at besøge vores blog ”Fokus på Spanien”, som har mange interessante artikler omkring Spanien og dens traditioner. Du kan også følge os på Facebook.

Medlands gratis guide inkludere følgende emner:

    Gratis guide over spanske ejendomme
    » FÅ DIN GRATIS SPANIEN GUIDE NU !
  • Købers Guide: Nødvendig information omkring købsprocessen og hvilken trin man følger når man køber en bolig i det spanske.
  • Costa Blanca Strand Guide: En detaljeret præsentation af mere end 100 strande i 17 forskellige byer på Costa Blanca. Læs hvorfor Costa Blanca er så kendt for sine fantastiske kystlinie. Inklusiv billeder og kort.
  • Costa Blanca Golf Guide:: Kort beskrivelse og teknisk specification af de 21 golfbaner på Costa Blanca. Et must for enhver golfelsker eller dem der ønsker en bolig i naturskønne områder.

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de sidste nye boligtilbud.

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
TILMELDING