På denne web anvendes cookies for at optimere og forbedre søgningen og funktionalitet. Hvis du fortsætter søgningen, acceptere du vores Cookie politik.
Bolig på Costa Blanca Syd

Bolig på Costa Blanca Syd

MORE INFOMORE INFO
Costa Blanca Syd går fra Alicante by til Pilar de la Horadada. Sandklitterne, palmelundene og de udstrakte strande udgør tilsammen et landskab, der i de senere år har tiltrukket tusindvis af europæere, der har valgt sin Bolig i Spanien på denne del af kysten.
Udbuddet af
boliger på Costa Blanca Syd er meget varieret pga. områdets størrelse, og der er desuden et rigtigt godt forhold mellem kvalitet og pris. Ligesom i de øvrige områder er de boliger der tilbydes i første række mod stranden lejligheder med 2 eller 3 værelser samt store terrasser, hvorfra man kan nyde det vidunderlige middelhavsklima. Det er byer som Santa Pola, Guardamar og Torrevieja, der byder på flest boliger af denne type.


Mellem 2 og 15 km fra kysten ligger de store resorts, der normalt er bygget op til en golfbane. Orihuela Costa, som dog også har en stor mængde lejligheder i første række mod stranden, er den zone der har den største koncentration af golfbaner på Costa Blanca. I én enkelt kommune er der 5 golfbaner, alle med 18 huller, hvoraf nogle er berømte uden for landets grænser, så som Villamartin Golf Club, Las Ramblas Golf, Real Club de Golf Campoamor, Las Colinas Golf og Vistabella Golf. Ved alle disse baner er der et stort udbud af boliger, først og fremmest i form af rækkehuse og villaer.
Den turistmæssige udvikling af Costa Blanca Syd er i det seneste tiår vokset kolossalt, hvilket har gjort, at området nu kan prale af en moderne infrastruktur med hospitaler, internationale skoler, store forretningscentre og nogle af de bedste golfbaner i Spanien og Europa.

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de sidste nye boligtilbud.

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
TILMELDING
Få din gratis Spanien guides

FOKUSBOLIGER PÅ COSTA BLANCA SYDVORES NYESTE BOLIGER I SPANIEN

FOKUS På COSTA BLANCA SYD