På denne web anvendes cookies for at optimere og forbedre søgningen og funktionalitet. Hvis du fortsætter søgningen, acceptere du vores Cookie politik.
Bolig på Costa Blanca

Bolig på Costa Blanca

MORE INFOMORE INFO
Costa Blanca er et af de største turistcentre ved middelhavskysten og et af de mest efterspurgte områder for udlændinge, der ønsker at købe Bolig i Spanien.


Costa Blanca opdeles i to store områder, nord og syd, og boligtypen varierer herefter. Costa Blanca Nord har et mere eksklusivt udvalg af boliger, mens Costa Blanca Syd pga. et større antal grunde har lavere boligpriser. Inden for samme område varierer prisen desuden alt efter afstanden til havet. I første række mod stranden er det først og fremmest lejligheder der tilbydes, mens det i boligområderne, fra 2 til maks. 10 km inde i landet, er villaer og rækkehuse, der er mest efterspurgt af købere, der ønsker en bolig på Costa Blanca.

Det er let at forstå, at Costa Blanca er et førende boligturistmål, når man tager de 240 kilometers kystlinje, utallige hvide sandstrande, paradisagtige vige og imponerende, stejle klippekyster, 2.800 årlige soltimer, en gennemsnitstemperatur på 19°C og moderne infrastruktur i betragtning.

Costa Blanca Nord med de mere bjergfulde landskaber dominerer klippekysterne og vigene, og boligområderne har en vidunderlig panoramaudsigt over havet. Den kendteste by i dette område er Benidorm, men byer som Altea, Villajoyosa, Calpe og Dénia er også meget populære.

Costa Blanca Syd domineres af flade landskaber med palmehaver og udstrakte hvide sandstrande. De vigtigste byområder i dette område er Santa Pola, Guardamar, Torrevieja og Orihuela Costa.

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de sidste nye boligtilbud.

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
TILMELDING
Få din gratis Spanien guides

FOKUSBOLIGER PÅ COSTA BLANCAVORES NYESTE BOLIGER I SPANIEN

FOKUS På COSTA BLANCA