Facebook Pixel

Medland Webinar 

– Køb af bolig i Spanien efter COVID-19, hvad kan man og hvordan ser markedssituationen ud.

Dette webinar har allerede fundet sted.

JUNI

9

 Køb af bolig i Spanien efter COVID-19, hvad kan man og hvordan ser markedssituationen ud.

Den globale sundhedskrise forårsaget af COVID-19 har påvirket alle økonomiske sektorer, inklusive den faste ejendom. Nu hvor smittetallene er aftaget væsentligt, vaccinationsprocessen går dens gang og rejserestriktionerne bliver lempet, er det igen tid til at genoptage vores planer og nyde livet.

I det kommende webinar vil vi fortælle om den aktuelle situation på boligmarkedet på Costa Blanca og Costa Cálida, yderst nyttig information til potentielle købere og præsentation af nogle af vores bedste projekter. Blandt andet vil vi komme ind på følgende:

    • Costa Blanca, en region med lav risiko.
    • Hvilke krav kræver Spanien når man rejser fra Danmark?
    • Hurtig stigning i salget på grund af efterspørgsel.
    • Stort udvalg af indflytningsklare boliger, hvilket er første gang i lang tid, klare til at nyde med det samme.

NØGLEKLAR! 

Lejlighed med store terrasser i Villamartin

Fra 169.000€

NØGLEKLAR!

Duplex Penthouse med havudsigt

Fra 350.000€

NØGLEKLAR & FULDT MØBLERET!

Villa i spansk stil med 3 soveværelser

Pris 597.820€

Vores team

Deltagere

Bettina Sloth

Medland salgsrådgiver

Mere end 10 års erfaring med at hjælpe vores kunder fra alle nationaliteter med at finde deres drømme bolig her i Spanien.
Oprindeligt fra Danmark, men flydende i både spansk og engelsk udover det danske. Har boet i Spanien i mange år og fuldstændig integreret i det spanske samfund. 

Ida Jensen

Medland salgsrådgiver

Ida Jensen er nøgleperson i det danske team og en af de første stemmer man hører, når man kontakter Medland Spanien med interesse i bolig i Spanien. Med hendes store erfaring og længere ophold på Costa Blanca, er hun den bedste til at rådgive og informere om alt det nødvendige i forbindelse med køb af drømmeboligen.
Siden Ida selv opfyldte drømmen om at flytte til Spanien har hun integreret sig i det spanske og internationale samfund, hun er aktiv og dygtig golfspiller og ikke mindst, mere end velegnet til hjælpe med at få det bedste ud af livet i Spanien.

Johanne Bjørn Andersen

Medland salgsrådgiver

Johanne er sidste skud på stammen i det danske team i Medland. Johanne valgte sammen med sin familie at flytte til Spanien for få år siden og starte et nyt liv under varmere himmelstrøg, hvilket jo har givet hende en stor erfaring i at realisere drømmen og dermed kan videregive information om hele processen.

TILMELD DIG NU!

Udfyld formen nedenfor og du vil herefter modtage en e-mail med linket med dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at møde dig!

 

TILMELDINGSBLANKET