Facebook Pixel

DET SPANSKE OFFENTLIGE SUNDHEDSSYSTEM

Velvære uden grænser

Vidste du, at når du køber en bolig i Spanien, kan du også drage fordel af det offentlige sundhedssystem? Med en opholdstilladelse i Spanien, hvad enten det er midlertidigt eller permanent, har du ret til lægehjælp leveret af det spanske offentlige sundhedssystem.

Med din opholdstilladelse får du udleveret et individuelt sundhedskort, som giver dig adgang til en bred vifte af sundhedsydelser, herunder konsultationer med familielæger, specialister, diagnostiske prøver og behandlinger, på diverse lægecentre og de offentlige hospitaler i Spanien.

I Spanien er adgangen til det offentlige sundhedssystem for udlændinge uden opholdstilladelse begrænset og afhænger normalt af den enkeltes specifikke situation.

Adgang til det offentlige sundhedssystem

Fastbeboere

Borgere fra Den Europæiske Union, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Schweiz, som har opholdstilladelse i Spanien, har ret til fuld adgang til det offentlige sundhedssystem. For at benytte denne ydelse skal deres lokale lægecenter udstede dem et sundhedskort.

Gensidige aftaler

Nogle lande har gensidige aftaler med Spanien, der giver deres borgere adgang til visse offentlige sundhedsydelser. Disse aftaler kan variere, og det er vigtigt at undersøge om en aftale eksistere og dens detaljer mellem deres hjemland og Spanien.

Nødsituationer

For akut lægehjælp ved et besøg i Spanien, skal borgere fra Den Europæiske Union, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Schweiz have det blå EU-sygesikringskort som er udstedt i deres hjemland. Dette er en midlertidig «sundhedsforsikring», mens de rejser i Spanien. Ellers, i en nødsituation, kan enhver uanset nationalitet eller juridisk status, modtage akut lægehjælp på de offentlige hospitaler.

Privat Sundhedsforsikring

Udlændinge uden opholdstilladelse

Udlændinge uden Spansk opholdstilladelse, har generelt ikke fuld adgang til det offentlige sundhedssystem. I disse tilfælde er det anbefalet at tegne en privat sundhedsforsikring til dækning af lægeudgifter.

VIkke-lukrative visum (NLV)

Udlændinge, som har et non-profit opholdsvisum”, kan også have brug for en privat sundhedsforsikring, da de i nogle tilfælde ikke har øjeblikkelig adgang til det offentlige sundhedssystem.

 

Den Sunde Livsstil

I Spanien er sundhed mere end en ydelse; Det er en forpligtelse til ekspert behandling og alles velvære. Det spanske sundhedssystem er en garanti for kvalitet som er internationalt anerkendt. For dem der vælger at bosætte sig i Spanien, skaber det gunstige klima og den sunde middelhavs-kost et befordrende miljø for en naturlig balance mellem krop og sind.

Her er grundene til, at vores sundhedssystem er blandt det bedste i verden:

Universel Adgang

I Spanien er sundhedssystemet en grundlæggende rettighed, og alle indbyggere, inklusive europæere, har adgang til et offentligt sundhedssystem af høj kvalitet, hvilket giver ro i sindet og sikkerhed. Ligestilling er grundlaget for denne ydelse, og hver person bliver behandlet med den respekt og opmærksomhed, de fortjener.

Omfattende Pleje

Vores sundhedssystem tilbyder omfattende sundhedspleje, der dækker almen pleje til specialiserede tjenester, der garanterer den bedste tilgang til patienternes velbefindende.

Højt Kvalificerede Fagfolk

Vi har højt kvalificerede og engagerede læger, sygeplejersker og sundhedsprofessionelle, hvoraf mange har internationale uddannelser, hvilket garanterer lægebehandling på et højt niveau.

Netværk af Lægecentre

Med et omfattende netværk af lægecentre og hospitaler fordelt over hele landet, er adgang til sundhedstjenester garanteret, selv for dem, der bor i landdistrikterne.

Innovation og Teknologi

Spanien er på forkant med medicinsk innovation og sundhedsteknologi. Modtagere af sundhedsydelser drager fordel af førsteklasses behandlinger og avanceret medicinsk praksis.

Effektivt Nødsystem

Med et yderst effektivt medicinsk nødsystem kan du have ro i sindet ved at vide, at hvis behovet skulle opstå, er hjælpen kun et opkald væk.

Ved at købe en bolig i Spanien er det ikke kun for at nyde solen og kulturen, men også at garantere dit velvære og adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet. Hvis du beslutter dig for at skifte bolig, og bosætte dig i Spanien, vil du blive en del af en kultur, der værdsætter og tilskynder sunde vaner, hvilket bidrager til et længere og lykkeligere liv.

Hvis du er klar til at starte din drøm om at bo i Spanien, kan vi hjælpe dig med at finde den ideelle beliggenhed.