Facebook Pixel

COSTA CÁLIDA

 

7 gode grunde til at vælge Costa Cálida

Costa Cálida er kysten ud for Murcia-regionen. Mere end 250 km kystlinie, to forskellige have, både Middelhavet og Mar Menor, og med det milde klima om vinteren samt masser af sol forstår man godt, hvorfor Costa Cálida bliver mere og mere populær som destination.

Her er 7 gode grunde som vil hjælpe dig med at forstå hvorfor Costa Cálida allerede er så populær blandt europæere:

1. De Mar Menor

Mar Menor er den største saltsø i Europa med sine 180 km2 overflade. Den er adskilt fra Middelhavet af en 22 km lang tange, som hedder La Manga del Mar Menor. Man kan dyrke forskellige typer af vandsport i Mar Menor og det lave vand gør, at badesikkerheden er i top.

2. Klimaet

Med en årlig gennemsnitstemperatur på 19 grader og mere end 3000 timers solskin, er Costa Cálida et af områderne i Europa med bedst klima

3. Gastronomi

Murcia-regionen er kendt for de mange, gode restauranter med produkter fra nærområdet. Frisk fisk, ost og vin er nogle af ingredienserne i de typiske retter fra Murcia.

4. Natur

Calblanque, Cabo de Palos, Sierra Espuña og La Azohia er nogle af de steder, som naturelskere skal besøge. Murcia-regionen har mange forskellige typer landskab, mange naturparker, uberørte strande og bugter med krystalklart vand, som er velegnet til snorkling og dykning.

5. Boligpriser

Byggeriet startede senere på Costa Cálida end på andre dele af østkysten. Derfor kan man finde boliger tæt på havet til attraktive priser. Man sparer ca. 10-15 % i gennemsnit sammenlignet med boligpriserne på nabokysten Costa Blanca.

6. Ny lufthavn

Den internationale lufthavn i Corvera åbnede i januar 2019 og er endnu et plus for Costa Cálida. Mange flyselskaber benytter sig af lufthavnen allerede nu, og derfor øges antallet af ruter fra Corvera til de fleste destinationer i Europa.

7. Kultur

Costa Cálida er et område med lang historie bag sig. I Murcia er der mange bygninger med stor arkæologisk værdi, f.eks. Katedralen og Casino, ligesom der er mange udstillinger, festivaler og koncerter året rundt. I Cartagena er der et romersk teater. Lorca og Caravaca de la Cruz er blot to af byerne i regionen, som er meget populære blandt turister, der ønsker at opleve noget kulturelt på ferien.

Ovenstående gør Costa Cálida til et af områderne med størst vækst i popularitet i Spanien. Hvis du tror, at Costa Cálida kan være et interessant område for dig og din familie, skal du endelig kontakte os for at få mere information.