Facebook Pixel

7 gode grunde til at købe nybyggeri!

 

Vi kender alle følelsen af at købe noget nyt: Nyt tøj, en ny bil eller en nybygget bolig…. det føles bare rigtig godt. Din helt spritnye bolig, med eget valg af køkken, fliser og indretning. MEDLAND er specialister i at hjælpe jer med at finde det rigtige hjem.

Her er 7 gode grunde, som vi ved kan hjælpe jer med at tage beslutningen om at købe en nybygget bolig i stedet for en brugt bolig:

1. Bedre isolering

Siden 2011 skal alle nybyggede boliger opfylde et minimumskrav til isolering, både mht. varme og lyd; dette giver en stor fordel i forhold til brugte boliger.

2. 10 års garanti

Alle nybyggede boliger har en forsikring mod fejl i strukturen i 10 år og også forsikring mod mindre fejl i f.eks. installationer og facade.

3. Moderne stil

Alle nybyggede boliger er bygget i den moderne stil. Mange yngre købere forestrækker denne byggestil, og derfor vil boligen være mere værd i forhold til brugte boliger.

4. Større lysindfald

De store vinduespartier dominerer i nybyggeri, derfor kan man bedre nyde Middelhavssolen, en af årsagerne til at købe en bolig på vores dejlige kyststrækning.

5. Store balkoner eller tagterrasser

Alle nybyggede boliger har store udendørsarealer enten som terrasser, balkoner eller tagterrasser, hvor man kan nyde livet udenfor.

6. Indretning

Indretningen i en nybygget bolig er som regel i ”åbent plan”, hvor køkkenet er integreret i opholdsstuen.

7. God investering

Den moderne byggestil samt bedre design af fællesområder er meget populært, hvilket også giver et attraktivt udlejningspotentiale. Derfor er det en god investering at købe en nybygget bolig.

Vores hjemmeside er fyldt med nybyggeri. Hvis vi har overbevist jer om fordelene ved at købe nybyggeri fremfor en brugt bolig, besøg da www.medlandspanien.dk så vi sammen kan finde jeres drømmebolig i det rigtige område.