På denne web anvendes cookies for at optimere og forbedre søgningen og funktionalitet. Hvis du fortsætter søgningen, acceptere du vores Cookie politik.

FREMVISNINGSREJSER

Kom og se med egne øjne

Hvis du mener at en ejendom i Spanien er noget for dig eller blot overvejer at købe en bolig i udlandet, men endnu ikke har besluttet dig for i hvilket land det skal være, vil en af de fremvisningsrejser, som Medland Spain tilbyder, være alle tiders mulighed.

Vi er alle forskellige, og der er mange måder, man kan besøge et område på for at lære det at kende og se de ejendomme der udbydes dér. I Medland Spain er vi yderst fleksible og vores kunders ønsker er vigtige for os. Samtidig gør vores medarbejderes mangeårige erfaring os i stand til at foreslå det optimale besøgsforløb således du kan finde din drømmebolig.

Medland Spain tilbyder fremvisningsrejser af en, to eller tre dages varighed, alt efter hvor stort et område du ønsker at besøge, og hvor meget tid du har til rådighed. Vores team af personlige rådgivere vil foreslå den ideelle længde af dit besøg hos os, naturligvis under hensyntagen til dine egne ønsker.
Bestil din visningstur her:

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
ANMODNING

Du er velkommen til at forhøre dig hos os om muligheden for, at Medland dækker nogle af dine rejseomkostninger.

Vores intention er at gøre processen let og behagelig for dig: Fra punktlig afhentning i lufthavnen, til rundtur i området og fremvisning af de udvalgte boliger med indlagte pauser til afslapning. Hvis du ønsker det, kan vi også ledsage dig til møder med sagførere eller banker, og vi giver dig desuden også en rundvisning i Medland-bygningen, så du med egne øjne kan se, at vores forretning er veletableret, og at du er i gode hænder. Vi tager os simpelthen af alt.

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de sidste nye boligtilbud.

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
TILMELDING
Få din gratis Spanien guides