På denne web anvendes cookies for at optimere og forbedre søgningen og funktionalitet. Hvis du fortsætter søgningen, acceptere du vores Cookie politik.
Bolig på Costa Blanca Nord

Bolig på Costa Blanca Nord

MORE INFOMORE INFO
Boligerne på Costa Blanca Nord er karakteriseret ved deres høje kvalitet. Selvom der er forskelle mellem de forskellige byer, kan Costa Blanca Norte generelt betragtes som et boligturismeområde (dvs. et område for turister med egen bolig) med middel til høj købekraft. Den mest almindelige boligtype er villaer, ofte beliggende i bjergområder og med enestående havudsigt. I første række mod stranden i byer som Benidorm, Altea og Calpe er det dog lejligheder, som udbydes i størst antal af samtlige boliger, der udbydes på Costa Blanca Norte.


Costa Blanca Norte er kyststrækningen fra Denia i nord til byen Alicante, der ligger midt i provinsen. Et område hvor havet og bjergene tilsammen danner meget smukke landskaber præget af spektakulære klippepartier og hyggelige små vige, foruden – ej at forglemme – de langstrakte hvide sandstrande.
Den turistmæssige udvikling af denne del af den spanske kyst, startede allerede i 60’erne, og området har derfor en meget veludviklet infrastruktur og et godt vejnet. Den internationale Lufthavn i Alicante er en af de mest trafikerede i Spanien, og der er glimrende vejforbindelse til de vigtigste turistområder på Costa Blanca Nord, som f.eks. Benidorm, Villajoyosa, Altea, Calpe, Jávea og Denia.

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de sidste nye boligtilbud.

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
TILMELDING
Få din gratis Spanien guides

FOKUS PÅ BOLIGER COSTA BLANCA NORDVORES NYESTE BOLIGER I SPANIEN

FOKUS På COSTA BLANCA NORD