Spanien er europæernes foretrukne pensionistland

Abuelos-playa

Spanien er europæernes foretrukne pensionistland

Når man går på pension, er det et stort øjeblik i ens liv og noget, som man med møje har sparet op til, hvorfor flere og flere ønsker at få så meget som muligt ud af det. Derfor ses der en tydelig tendens til, at pensionister skifter deres bopæl ud med en i et andet land. Sammen med lande som Panama, er Spanien en af de foretrukne destinationer blandt europæere, der vil nyde deres otium. Men hvad er det, der gør Spanien så attraktivt for pensionister? Det får du svar på her.

5 grunde til at gå på pension i Spanien

Der er rigtigt mange årsager til, at europæiske pensionister ønsker at bosætte sig i Spanien, når de går på pension, og de har sikkert hver især deres helt egne personlige motiver. Men der er bl.a. også økonomiske, skattemæssige og helbredsmæssige årsager, som europæerne bør være bekendt med.

  1. – Fuld sygesikring

Den sygesikring, som Spanien tilbyder indbyggere i landet, uanset om de har spansk statsborgerskab eller ej, er et af de trumfkort, som er med til at placere Spanien i toppen af listen over foretrukne pensionistlande. Faktisk kan enhver europæer, takket være EU-aftaler på området, benytte sig frit af den sygesikring, som findes i hvert enkelt medlemsland i unionen, som er med i samarbejdet. Og den sygesikringsordning, man har i Spanien, er en af de mest omfattende.

  1. – Klimaet er ideelt for helbredet

I fortsættelse af ovenstående, er det vigtigt at nævne, at det klima, som man har i Spanien, er et af verdens bedste for helbredet, især for personer, som har sygdomme i leddene, lider af depressioner etc. Det er et lunt og mildt klima, hvilket ikke går upåagtet hen blandt folk, der søger afslapning, sol og strand.

75 Couple Enjoying A Game Of Golf Abuelos%20y%20ejercicio 3menopausalsex

  1. – Rekreative områder

Spanien er et af de mest attraktive steder, når det kommer til åbningstider og ideelle rekreative områder – alt sammen noget, som gør, at pensionister kan slappe af og nyde deres otium uden problemer. Åbningstiderne og siestaen, f.eks., er nogle af de forhold, som tiltrækker turisterne mest. Desuden er middelhavskysten særligt interessant for de pensionister, som hjemme bor langt fra strand og vand. Der er ikke noget bedre end at kunne lægge sig i solen eller nyde en dejlig gåtur ved stranden.

  1. – Skattefordele

Det er også vigtigt at tage med i betragtningen, at de europæiske pensionister, der bosætter sig i Spanien, har væsentlige skattefordele. Mens der i andre lande er et højt skattetryk, har man i Spanien ophævet loven om dobbeltbeskatning. Dvs. at de fastboende, der bliver beskattet i Spanien, udelukkende betaler skat i Spanien.

Dertil bør tilføjes, at det er meget let at få overført sin europæiske pension til Spanien, og at papirarbejdet i den forbindelse er let at gå til og nemt at ordne.

  1. – Let at købe bolig

Sidst men ikke mindst, bør det nævnes at det er meget let for europæere at bosætte sig i Spanien. Mæglerfirmaerne i Spanien yder fantastisk service på en bred vifte af sprog, og folk kan stille forskellige krav til deres fremtidige bolig, hvorefter mæglerne vil arbejde på at imødekomme disse krav. Køberne modtager billeder og beskrivelser af forskellige boliger, indtil de finder deres drømmebolig i Spanien. På den måde har de, der ønsker at tilbringe deres pensionisttilværelse i Spanien, deres drømmehus klar, så snart de ankommer.

At bo i Spanien er uden tvivl en drøm for mange europæere, som mener, at landet byder på de rette rammer til at nyde deres otium i. Og der er få lande, som kan hamle op med alle de fordele, som Spanien byder på.

Banner_Newsletter-DAN

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , | Comments Off

Comments are closed.

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »