Facebook Pixel

Informationsmøder Køb Bolig i Spanien

Opdag Costa Blanca, Costa Calida og Costa del Sol

 

9. og 10. marts HOLTE

Hotel Comwell

Kongevejen 495A | 2840 Holte

16. og 17. marts  ÅRHUS 

Hotel GUESTapart 

 Tueager 5 | 8200 Aarhus

HVAD LAVER VI

Hvad får du ud af vores informative arrangementer?

Vi afholder seminarer med nedenstående emner kl. 10, kl. 12.30 og kl. 15 med mulighed for personlig samtale umiddelbart inden eller efter.

Boligmarkedet

Få information om bedste beliggenheder, de forskellige kyster, vores syn på udvikling af boligpriserne og hør mere om ”Medland-metoden” således, at jeres køb af bolig i Spanien bliver trygt og godt.

Finansiering

Nykredit deltager med deres eksperter, som kan fortælle om de bedste muligheder for finansiering af boligen i Spanien og naturligvis svare på spørgsmål.

Den juridiske del

Danilservice deltager med dansktalende personale og de kan svare på de juridiske spørgsmål, som opstår, når man vil sikkert igennem et køb af bolig i Spanien.

Private møder

Udover de informative seminarer, vil vi også være klar til ”en til en” samtaler, hvor vi sammen kan tale om netop jeres planer, drømmeboligen i Spanien og ikke mindst rådgive ud fra vores brede erfaring i området og boligmarkedet.

OM OS

Erfaring og professionalisme

Medland Spanien er et ejendomsmæglerfirma stiftet af personer med mange års erfaring indenfor ejendomsbranchen. Gruppen er sammensat af fagfolk fra forskellige lande, der alle arbejder sammen mod et fælles mål: At hjælpe kunder fra hele verden med at finde netop deres drømmehus i Spanien.

Firmaet baserer sin forretningsmodel på ypperlig kvalitet, både hvad angår porteføljen af boliger og præsentationen af disse, samt den information, der gives til kunderne lige fra opringningen fra kundens personlige kontaktperson over den fysiske fremvisning af boligen til after sales servicen.

BESIGTIGELSESTUR

Kom selv og se

Når man aftaler et besøg med henblik på at udvælge en bolig med MEDLAND Spanien, kan vi tilbyde en individuel besigtigelsestur, hvor tiden udnyttes effektivt.
Besigtigelsesturen varer typisk 2-3 dage, og vi hjælper jer med at finde den rigtige bolig inden for jeres budget og ønsker til område, type af bolig m.m.

MEDLAND Spain er anderledes end andre mæglere! Vi er specialister i nybyggeri, og med et udvalg på mere end 600 forskellige boligkomplekser fordelt fra Costa Blanca, Costa Calida og Costa del Sol, vil der være meget at vælge imellem, lige fra lejligheder til luksusvillaer med fantastisk havudsigt.

MØD OS

KOM OG SNAK MED OS

Vælg hvilken dag, der passer jer bedst, og få besvaret alle jeres spørgsmål omkring boligkøb i Spanien.
Skriv hvilket tidspunkt, I vil komme på – vi sidder klar fra kl. 09.15-17.

  • Holte 9. marts  (kl. 09.15-17)
  • Holte 10. marts   (kl. 09.15-17)
  • Århus 16. marts   (kl. 09.15-17)
  • Århus 17. marts   (kl. 09.15-17)

Vent ikke for længe – book jeres besøg nu!

HOLTE- 9. og 10. marts 2024

Comwell Hotel

        Kongevejen 495A, 2840 Holte

ÅRHUS- 16. og 17. marts 2024

GUEStapart Hotel

        Tueager 5A, 8200 Aarhus N

TILMELD DIG NU

Registrer dig her og vi reserverer vores informationspakke med katalog over boliger samt info om købsprocessen til dig.

info@medlandspain.com

+45 82 56 81 73

REGISTER FORM