Facebook Pixel

Medland Webinar 

– Hvorfor købe på Costa Blanca Syd? 

Dette webinar har allerede fundet sted.

FEBRUAR 

18

 Hvorfor købe på Costa Blanca Syd?

Costa Blanca og helt konkret, den sydlige del, er med tiden blevet favorit destination for køb af bolig for mange danskere og øvrige nordeuropæere. Opdag hvorfor så mange mennesker er interesserede i netop denne del af Spanien.

Costa Blanca syd er nærmere betegnet kystlinien fra Alicante til og med Pilar de Horadada. Klitter, palmer og brede sandstrande karakteriserer landskabet, som har tiltrukket tusindvis af europæere siden 70erne.

Deltag i vores live webinar sammen med vores rådgivere og opdag dette fantastiske område ved Middelhavet samt de interessante tilbud på nye boliger, hvor man får Spaniens bedste kvalitet i forhold til prisen .

Rækkehus med egen swimmingpool

Fra 244.900€

Halv-fritliggende villa i Ciudad Quesada

Fra 251.500€

Lejligheder i Los Balcones, Torrevieja

Fra 169.000€

Vores team

Deltagere

Bettina Sloth

Medland salgsrådgiver

Mere end 10 års erfaring med at hjælpe vores kunder fra alle nationaliteter med at finde deres drømme bolig her i Spanien.
Oprindeligt fra Danmark, men flydende i både spansk og engelsk udover det danske. Har boet i Spanien i mange år og fuldstændig integreret i det spanske samfund. 

Ida Jensen

Medland salgsrådgiver

Ida Jensen er nøgleperson i det danske team og en af de første stemmer man hører, når man kontakter Medland Spanien med interesse i bolig i Spanien. Med hendes store erfaring og længere ophold på Costa Blanca, er hun den bedste til at rådgive og informere om alt det nødvendige i forbindelse med køb af drømmeboligen.
Siden Ida selv opfyldte drømmen om at flytte til Spanien har hun integreret sig i det spanske og internationale samfund, hun er aktiv og dygtig golfspiller og ikke mindst, mere end velegnet til hjælpe med at få det bedste ud af livet i Spanien.

Johanne Bjørn Andersen

Medland salgsrådgiver

Johanne er sidste skud på stammen i det danske team i Medland. Johanne valgte sammen med sin familie at flytte til Spanien for få år siden og starte et nyt liv under varmere himmelstrøg, hvilket jo har givet hende en stor erfaring i at realisere drømmen og dermed kan videregive information om hele processen.