Facebook Pixel

Medland Webinar 

– Hvad og hvor skal man købe på Costa Blanca Nord 

Dette webinar har allerede fundet sted.

MARTS

18

Hvad og hvor skal man købe på Costa Blanca Nord  

Costa Blanca Nord er et populært feriemål, men også populært område at købe en bolig i til permanent brug. Her er mange nationaliteter bosat takket være den behagelige, spanske livsstil, og de gode transportforbindelser fra Alicante lufthavn.

Med 150 km kystlinie er Costa Blanca Nord fra Denia til Alicante et område, hvor havet og bjergene skaber et smukt landskab med spektakulære klipper og små bugter blandet med de brede, hvide sandstrande.
Deltag i Medlands webinar og lær området bedre at kende, og hør om udvalgte boliger blandt de mere end 200 projekter.

Villa med panoramisk havudsigt i Polop

Fra 234.000€

Luksuslejlighed  i La Sella, Denia

Fra 408.000€

Villaer i Sierra Cortina, Benidorm

Fra 635.000€

Vores team

Deltagere

Bettina Sloth

Medland salgsrådgiver

Mere end 10 års erfaring med at hjælpe vores kunder fra alle nationaliteter med at finde deres drømme bolig her i Spanien.
Oprindeligt fra Danmark, men flydende i både spansk og engelsk udover det danske. Har boet i Spanien i mange år og fuldstændig integreret i det spanske samfund. 

Ida Jensen

Medland salgsrådgiver

Ida Jensen er nøgleperson i det danske team og en af de første stemmer man hører, når man kontakter Medland Spanien med interesse i bolig i Spanien. Med hendes store erfaring og længere ophold på Costa Blanca, er hun den bedste til at rådgive og informere om alt det nødvendige i forbindelse med køb af drømmeboligen.
Siden Ida selv opfyldte drømmen om at flytte til Spanien har hun integreret sig i det spanske og internationale samfund, hun er aktiv og dygtig golfspiller og ikke mindst, mere end velegnet til hjælpe med at få det bedste ud af livet i Spanien.

Johanne Bjørn Andersen

Medland salgsrådgiver

Johanne er sidste skud på stammen i det danske team i Medland. Johanne valgte sammen med sin familie at flytte til Spanien for få år siden og starte et nyt liv under varmere himmelstrøg, hvilket jo har givet hende en stor erfaring i at realisere drømmen og dermed kan videregive information om hele processen.