På denne web anvendes cookies for at optimere og forbedre søgningen og funktionalitet. Hvis du fortsætter søgningen, acceptere du vores Cookie politik.
 • Richard Hart

  Administrerende Direktør
  richard.hart@medlandspain.com
 • Bettina Sloth

  Salgsafdelingen
  bettina.sloth@medlandspain.com
 • Ida Pernille Jensen

  Salgsafdelingen
  ida.jensen@medlandspain.com
 • Kirsten Pedersen

  Salgsafdelingen
  kirsten.pedersen@medlandspain.com
 • Hillevi Lemetti

  Salgsafdelingen
  hillevi.lemetti@medlandspain.com
 • Viktor Janic

  Salgsafdelingen
  viktor.janic@medlandspain.com
 • Melanie Van Dragt

  Salgsafdelingen
  melanie.vandragt@medlandspain.com
 • Isabel García

  Marketingdirektør
  isabel.garcia@medlandspain.com
 • Olga Voropaieva

  Receptionist
  olga.voropaieva@medlandspain.com
 • Elena Shulga

  Salgsafdelingen
  elena.shulga@medlandspain.com
 • Theo Kokx

  Salgsafdelingen
  theo.kokx@medlandspain.com
 • Joaquín Ferrández

  IT Manager
  joaquin.ferrandez@medlandspain.com
 • Rafael Carrasco

  Fotograf
  rafael.carrasco@medlandspain.com
 • Steinunn Fjola Jonsdottir

  Salg og Marketing
  steina.jonsdottir@medlandspain.com
 • Carmen Rives

  Salgsafdeling
  carmen.rives@medlandspain.com

MEDLAND SPAIN: Erfaring og professionalisme

Medland Spain er et nyt firma, stiftet af personer med mange års erfaring i ejendomsbranchen. Gruppen er sammensat af fagfolk fra forskellige lande, der alle arbejder sammen mod et fælles mål: At hjælpe kunder fra hele verden med at finde netop deres drømmehus i Spanien.

Firmaet baserer sin forretningsmodel på ypperlig kvalitet, både hvad angår porteføljen af boliger og præsentationen af disse, samt den information, der gives til kunderne lige fra opringningen til call centret over den fysiske fremvisning af boligen til after sales servicen.

Vores ønske er, at en kompliceret proces som det at købe et hus i et fremmed land, bliver en professionel, behagelig og struktureret oplevelse med den bedst mulige service uden nogen former for pres og med fulde juridiske og økonomiske garantier. Vi tager det som en selvfølge, at vores kunder er fuldt ud i stand til selv at tage beslutninger – det eneste vi ønsker at hjælpe dem med er at sørge for, at de får al den information, de behøver for at kunne foretage det rette valg. Enhver der måtte ønske at købe en kvalitetsbolig i udlandet, er et menneske, som på den ene eller den anden måde har haft succes i livet, og som derfor også forventer den allerbedste service fra Medland.

Vores ydelser

I Medlands katalog findes kun boliger, der lever op til de allerskrappeste krav om kvalitet og design. Vi har udvalgt de allerbedst beliggende ejendomme. Vi sælger ikke beslaglagte boliger i dårlig stand, ej heller brugte boliger i overbefolkede områder og af dårlig kvalitet. Vi foretrækker at sælge mindre men altid at have tilfredse kunder.
I vores katalog benytter vi os af kvalitetsfotos, detaljerede beskrivelser og korrekt information. Vores webside er hele tiden up-to-date med priser i henhold til dagens vekselkurs, og det er let at kontakte os ganske uforpligtende for yderligere information om en hvilken som helst af vores boliger.
I en verden hvor teknologien gør det muligt at være blot et klik fra vores kunder, sørger vi for, så hurtigt som muligt at vende tilbage på enhver henvendelse. Vores call center er garant for hurtig ekspedition. Vi fremsender de ønskede oplysninger hurtigt og effektivt. Vi vil ikke have, at vores kunder spilder tiden med at vente.
Den bedste måde at lære det spanske boligmarked at kende på er ved at aflægge os et besøg. Vi tager os af det hele: Vi kan hjælpe med reservationer, afhente dig i lufthavnen, hvis du måtte ønske det, samt ledsage dig på fremvisning af de forudvalgte boligprojekter. Vi foretrækker at afholde et indledende møde med vores kunder, hvor vi afdækker alle krav, så vi er sikre på, at vi udelukkende fremviser boliger, som passer til kundens ønsker. Opholdet i Spanien plejer at være kort, og vi ønsker at få mest muligt ud af tiden.
Hvis du finder en bolig, du synes om, kan vi hjælpe med at gennemføre købet og forestå forhandlinger med ejeren eller bygherren, hjælpe med koordineringen med advokater (Medland anbefaler altid, at man hyrer uafhængig advokatbistand), hjælpe med rådgivning om de bedste muligheder og hjælpe med at åbne en bankkonto eller med at håndtere en hvilken som helst anden formalitet, du måtte have brug for.
Fra og med den dag du beslutter dig for at reservere en bolig til du modtager nøglerne og begynder at nyde din nye bolig, påtager vi os det fulde ansvar for processen. Vi fortæller dig, hvilke formaliteter, der skal bringes i orden, vi hjælper med at fremskaffe de nødvendige dokumenter i Spanien, som f.eks. NIE (Número de Identidad de Extranjero, som er en slags personnummer for ikke-spaniere), der er påkrævet for at kunne gennemføre købet. Vi ledsager dig til notaren og gennemgår boligen sammen med dig for at sikre os, at du er 100% tilfreds. Såfremt boligen endnu ikke er færdig eller nyopføres, påtager vi os at fotografere undervejs i processen og overvåge, at alt foregår, som vi har aftalt.
1Omhyggeligt udvalgte produkter»
2Omhyggelig og effektiv fremvisning af boligerne»
3Hurtig behandling af forespørgsler»
4Fremvisningsbesøg»
5Hjælp til købet»
6After sales Service»

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de sidste nye boligtilbud.

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
TILMELDING
Få din gratis Spanien guides