På denne web anvendes cookies for at optimere og forbedre søgningen og funktionalitet. Hvis du fortsætter søgningen, acceptere du vores Cookie politik.

Bolig på Costa Blanca Syd

MORE INFOMORE INFO
Costa Blanca Syd går fra Alicante by til Pilar de la Horadada. Sandklitterne, palmelundene og de udstrakte strande udgør tilsammen et landskab, der i de senere år har tiltrukket tusindvis af europæere, der har valgt sin Bolig i Spanien på denne del af kysten.
Udbuddet af
boliger på Costa Blanca Syd er meget varieret pga. områdets størrelse, og der er desuden et rigtigt godt forhold mellem kvalitet og pris. Ligesom i de øvrige områder er de boliger der tilbydes i første række mod stranden lejligheder med 2 eller 3 værelser samt store terrasser, hvorfra man kan nyde det vidunderlige middelhavsklima. Det er byer som Santa Pola, Guardamar og Torrevieja, der byder på flest boliger af denne type.


Mellem 2 og 15 km fra kysten ligger de store resorts, der normalt er bygget op til en golfbane. Orihuela Costa, som dog også har en stor mængde lejligheder i første række mod stranden, er den zone der har den største koncentration af golfbaner på Costa Blanca. I én enkelt kommune er der 5 golfbaner, alle med 18 huller, hvoraf nogle er berømte uden for landets grænser, så som Villamartin Golf Club, Las Ramblas Golf, Real Club de Golf Campoamor, Las Colinas Golf og Vistabella Golf. Ved alle disse baner er der et stort udbud af boliger, først og fremmest i form af rækkehuse og villaer.
Den turistmæssige udvikling af Costa Blanca Syd er i det seneste tiår vokset kolossalt, hvilket har gjort, at området nu kan prale af en moderne infrastruktur med hospitaler, internationale skoler, store forretningscentre og nogle af de bedste golfbaner i Spanien og Europa.

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de sidste nye boligtilbud.

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
TILMELDING
Få din gratis Spanien guides

FOKUSBOLIGER PÅ COSTA BLANCA SYDVORES NYESTE BOLIGER I SPANIEN

FOKUS På COSTA BLANCA SYD

0

Torrevieja

Tue, 04 Feb 2014 13:50:51

  Vi præsentere den fantastiske video, som er udviklet af Torreviejas turistkontor og som viser de vigtigste seværdigheder i Torrevieja by. Strande, naturparker, gastronomi, forlystelser, sportsaktiviteter…..Utallige muligheder, som Torrevieja tilbyder sine beboere og besøgende hele året rundt, takket være det fantastiske klima ved Middelhavet. Byen og omegnen er blevet en af de vigtigste turistmål på […]

0

Fantastiske nybyggede boliger i Ciudad Quesada.

Tue, 21 Jan 2014 07:59:46

BOLIGER MED FANTASTISK UDSIGT OVER SALTSØEN LAGUNAS DE LA MATA OG KUN KORT AFSTAND TIL STRANDENE I GUARDAMAR Fantastisk nyt projekt i en af de bedste områder i Ciudad Quesada med kun kort afstand til naturparken Las Lagunas de La Mata og Torrevieja, mens der kun er 5 minutters kørsel til strandene i Guardamar. Et område med alle servicefaciliteter […]

0

Playa Les Ortigues

Sat, 04 Jan 2014 15:44:05

Stranden har beliggenhed ved Guardamars store klitområde; lang strækning med klitter. Klitterne kom fornyligt i stor bevarelsesproces med restriktiv adgang således den naturlige proces sandet giver netop danner klitterne og beskytter væksten fra levantevinden.   Længde: 1.490 Meter Bredde: 60 meter Belægning: Middel Bolig tilbud: Boliger i Guardamar