På denne web anvendes cookies for at optimere og forbedre søgningen og funktionalitet. Hvis du fortsætter søgningen, acceptere du vores Cookie politik.

Boliger i Benidorm

MORE INFOMORE INFO


Benidorm betragtes som Costa Blancas hovedstad. Byen er et absolut førende feriemål, men også et af boligturismens kerneområder i Spanien.
Benidorms skyline er præget af høje bygninger, hvilket har givet byen tilnavnet “Middelhavskystens New York”. Her ligger nogle af de højeste bygninger i Spanien og udbuddet af lejligheder er meget varieret, både hvad angår type og pris.
Det store udbud af fritidsaktiviteter gør Benidorm til en by for alle. Benidorm har et utal af muligheder for alle, der holder af nattelivet, de der tager på familieferie eller de, der ønsker at slappe af i fred og ro.
Hvad enten det er for at investere eller for at more sig, er Benidorm et sikkert valg for den, der ønsker at købe Bolig i Spanien.

Her er nogle af vores tilbud i Benidorm:

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de sidste nye boligtilbud.

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
TILMELDING
Få din gratis Spanien guides

FOKUSBOLIGER I BENIDORMVORES NYESTE BOLIGER I SPANIEN

FOKUS På COSTA BLANCA NORD

0

Playa de Poniente

Mon, 25 Nov 2013 17:10:38

Veststranden ”Playa de Poniente” som til trods for navnet ikke vender mod vest men syd, er en 3 kilometerlang strand med masser af liv, fantastisk sand og servicefaciliteter på hele strækningen. For enden af stranden mod syd støder man på kalkklippen kaldt Cabezo del Tossal hvor som udfordring til himlen ligger et højt hotel, hvorfra […]

0

Cala Mal Pas

Sat, 23 Nov 2013 17:15:34

Mellem Punta Canfali, som er fotograferet over en million gange og Benidorms sportshavn, finder vi denne lille, men skønne strand med færre mennesker end de omkringliggende og mere populære strande som Poniente og Levante.  Til trods for den lille størrelse har man masser af servicefaciliteter og kun kort afstand til byens centrum. Udsigten over øen […]

0

Playa Levante

Fri, 22 Nov 2013 17:33:17

Levante stranden er indbegrebet af strand for der søger den kosmopolitanske, konstante underholdning, alt med en kvalitet samt service på højeste niveau. En lang tur spadseretur hen ad stranden med de mange palmer samt et væld af restauranter, barer, cafeer, isboder og shoppingområder er en af de mange egenskaber, alt dette krydret med,i manges mening, […]