På denne web anvendes cookies for at optimere og forbedre søgningen og funktionalitet. Hvis du fortsætter søgningen, acceptere du vores Cookie politik.
Bolig på Costa Blanca

Bolig på Costa Blanca

MORE INFOMORE INFO
Costa Blanca er et af de største turistcentre ved middelhavskysten og et af de mest efterspurgte områder for udlændinge, der ønsker at købe Bolig i Spanien.


Costa Blanca opdeles i to store områder, nord og syd, og boligtypen varierer herefter. Costa Blanca Nord har et mere eksklusivt udvalg af boliger, mens Costa Blanca Syd pga. et større antal grunde har lavere boligpriser. Inden for samme område varierer prisen desuden alt efter afstanden til havet. I første række mod stranden er det først og fremmest lejligheder der tilbydes, mens det i boligområderne, fra 2 til maks. 10 km inde i landet, er villaer og rækkehuse, der er mest efterspurgt af købere, der ønsker en bolig på Costa Blanca.

Det er let at forstå, at Costa Blanca er et førende boligturistmål, når man tager de 240 kilometers kystlinje, utallige hvide sandstrande, paradisagtige vige og imponerende, stejle klippekyster, 2.800 årlige soltimer, en gennemsnitstemperatur på 19°C og moderne infrastruktur i betragtning.

Costa Blanca Nord med de mere bjergfulde landskaber dominerer klippekysterne og vigene, og boligområderne har en vidunderlig panoramaudsigt over havet. Den kendteste by i dette område er Benidorm, men byer som Altea, Villajoyosa, Calpe og Dénia er også meget populære.

Costa Blanca Syd domineres af flade landskaber med palmehaver og udstrakte hvide sandstrande. De vigtigste byområder i dette område er Santa Pola, Guardamar, Torrevieja og Orihuela Costa.

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de sidste nye boligtilbud.

Ja, Jeg har læst og accepterer fortrolighedspolitikken og databeskyttelsen.
TILMELDING
Få din gratis Spanien guides

FOKUSBOLIGER PÅ COSTA BLANCAVORES NYESTE BOLIGER I SPANIEN

FOKUS På COSTA BLANCA

0

INFORMATION OM BOLIGKØB PÅ COSTA BLANCA: Medland Spanien og Nykredit International

Thu, 27 Oct 2016 12:09:13

INFORMATION OM BOLIGKØB PÅ COSTA BLANCA Nyd sydens sol en kold efterårsaften. En attraktiv rente gør at køb af bolig i Spanien er kommet indenfor rækkevidde af flere danskere. Kom til en inspirerende aften om boligkøb i Spanien og hør om købsprocedure, finansieringsmuligheder ”på dansk” – og få præsenteret eksempler på spændende boliger. Mød os […]

0

Cykelentusiaster vælger Costa Blanca

Wed, 14 Oct 2015 10:49:10

Costa Blanca er en af de mest eftertragtede destinationer blandt cykelentusiaster – og især blandt mountainbikere. Højdeforholdene og landskaberne gør cykelture i området, såvel ved kysten som inde i landet, til en fornøjelse for alle, som holder af at køre på to hjul. Klimaet ved Costa Blanca gør det derudover muligt at nyde cykellivet 365 […]

0

Rekord i antal rejsende via lufthavnen Alicante-Elche i juli måned

Wed, 23 Sep 2015 16:10:33

Lufthavnen Alicante-Elche (tidligere kendt under navnet El Altet) havde i juli 2015 den bedste måned i al den tid, den har eksisteret, eftersom den ifølge en rapport fra de spanske lufthavnsmyndigheder, AENA, nåede op på i alt 1.250.395 rejsende – svarende til en stigning på 3,8% i forhold til samme periode i 2014. Indenrigstrafikken stod […]