Medland besøger Danmark og Færøerne

Cabecera-Blog-Ferias-2

 Kigger du efter bolig i Solrige Spanien?

 Er drømmen en bolig på Costa Blanca eller Costa Calida, kan det danske team hos Medland Spanien give den bedste vejledning.

 Besøg os på en af vores arrangementer.

 Vælg byen, hvor det passer bedst og kom og få en uforpligende snak.

 Vi ser frem til at se jer!

 

Medland Spanien i Ferie For Alle Denmark

Medland Spanien Denmark Events

Medland Spanien i FÆRØERNE

 

Posted in General Info | Tagged , , , , | Comments Off

INFORMATION OM BOLIGKØB PÅ COSTA BLANCA:
Medland Spanien og Nykredit International

Cabecera_blog_def

INFORMATION OM BOLIGKØB PÅ COSTA BLANCA

Nyd sydens sol en kold efterårsaften.

En attraktiv rente gør at køb af bolig i Spanien er kommet indenfor rækkevidde af flere danskere. Kom til en inspirerende aften om boligkøb i Spanien og hør om købsprocedure, finansieringsmuligheder ”på dansk” – og få præsenteret eksempler på spændende boliger.

Mød os på følgende dage: Logo_Nykredit_fondo

 • Tirsdag den 15. November i København, Glaskuben Kalvebod Brygge 1-3. ALT OPTAGET

 • Onsdag den 16. November i Vejle, Enghavevej 20.  FÅ PLADSER TILBAGE 

 • Torsdag den 17. November i Aalborg, John F. Kennedys Plads. FÅ PLADSER TILBAGE 

PROGRAM:

 • Kl. 18.00 Nykredit byder velkommenlogo_firma_Isa

 • Kl. 18.10 Introduktion til kaffens verden

 • Kl. 18.25 Køb af bolig i Spanien v/ ejendomsmægler Medland

 • Kl. 18.55 Finansiering af bolig i Spanien v/ Nykredit International

 • Kl. 19.15 Tapas

Der er plads til max 30 deltagere per aften.
Sidste tilmeldingsfrist er d. 4. November.

Gå ikke glip af dette event og TILMELD DIG HER.

 

 

 

Posted in Costa Blanca, General Info | Tagged , , , , , , | Comments Off

Spanien er europæernes foretrukne pensionistland

Abuelos-playa

Spanien er europæernes foretrukne pensionistland

Når man går på pension, er det et stort øjeblik i ens liv og noget, som man med møje har sparet op til, hvorfor flere og flere ønsker at få så meget som muligt ud af det. Derfor ses der en tydelig tendens til, at pensionister skifter deres bopæl ud med en i et andet land. Sammen med lande som Panama, er Spanien en af de foretrukne destinationer blandt europæere, der vil nyde deres otium. Men hvad er det, der gør Spanien så attraktivt for pensionister? Det får du svar på her.

5 grunde til at gå på pension i Spanien

Der er rigtigt mange årsager til, at europæiske pensionister ønsker at bosætte sig i Spanien, når de går på pension, og de har sikkert hver især deres helt egne personlige motiver. Men der er bl.a. også økonomiske, skattemæssige og helbredsmæssige årsager, som europæerne bør være bekendt med.

 1. – Fuld sygesikring

Den sygesikring, som Spanien tilbyder indbyggere i landet, uanset om de har spansk statsborgerskab eller ej, er et af de trumfkort, som er med til at placere Spanien i toppen af listen over foretrukne pensionistlande. Faktisk kan enhver europæer, takket være EU-aftaler på området, benytte sig frit af den sygesikring, som findes i hvert enkelt medlemsland i unionen, som er med i samarbejdet. Og den sygesikringsordning, man har i Spanien, er en af de mest omfattende.

 1. – Klimaet er ideelt for helbredet

I fortsættelse af ovenstående, er det vigtigt at nævne, at det klima, som man har i Spanien, er et af verdens bedste for helbredet, især for personer, som har sygdomme i leddene, lider af depressioner etc. Det er et lunt og mildt klima, hvilket ikke går upåagtet hen blandt folk, der søger afslapning, sol og strand.

75 Couple Enjoying A Game Of Golf Abuelos%20y%20ejercicio 3menopausalsex

 1. – Rekreative områder

Spanien er et af de mest attraktive steder, når det kommer til åbningstider og ideelle rekreative områder – alt sammen noget, som gør, at pensionister kan slappe af og nyde deres otium uden problemer. Åbningstiderne og siestaen, f.eks., er nogle af de forhold, som tiltrækker turisterne mest. Desuden er middelhavskysten særligt interessant for de pensionister, som hjemme bor langt fra strand og vand. Der er ikke noget bedre end at kunne lægge sig i solen eller nyde en dejlig gåtur ved stranden.

 1. – Skattefordele

Det er også vigtigt at tage med i betragtningen, at de europæiske pensionister, der bosætter sig i Spanien, har væsentlige skattefordele. Mens der i andre lande er et højt skattetryk, har man i Spanien ophævet loven om dobbeltbeskatning. Dvs. at de fastboende, der bliver beskattet i Spanien, udelukkende betaler skat i Spanien.

Dertil bør tilføjes, at det er meget let at få overført sin europæiske pension til Spanien, og at papirarbejdet i den forbindelse er let at gå til og nemt at ordne.

 1. – Let at købe bolig

Sidst men ikke mindst, bør det nævnes at det er meget let for europæere at bosætte sig i Spanien. Mæglerfirmaerne i Spanien yder fantastisk service på en bred vifte af sprog, og folk kan stille forskellige krav til deres fremtidige bolig, hvorefter mæglerne vil arbejde på at imødekomme disse krav. Køberne modtager billeder og beskrivelser af forskellige boliger, indtil de finder deres drømmebolig i Spanien. På den måde har de, der ønsker at tilbringe deres pensionisttilværelse i Spanien, deres drømmehus klar, så snart de ankommer.

At bo i Spanien er uden tvivl en drøm for mange europæere, som mener, at landet byder på de rette rammer til at nyde deres otium i. Og der er få lande, som kan hamle op med alle de fordele, som Spanien byder på.

Banner_Newsletter-DAN

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , | Comments Off

Det spanske sundhedsvæsen

Det spanske sundhedsvæsen Det spanske sundhedsvæsen

Sundhedssystemet i Spanien er generelt af høj kvalitet med både privat og offentlig sundhedspleje, hvor indbyggere med et spansk CPR-nummer og behørig dokumentation har ret til at få gratis eller meget billig offentlig sundhedspleje.

Det offentlige sundhedsvæsen

For at kunne benytte det offentlige spanske sundhedsvæsen (Sistema Nacional de Salud) skal udlændinge bosiddende i Spanien først anmode om et CPR-nummer på socialkontoret (Tesorería de la Seguridad Social) og dernæst få et sygesikringskort på den lokale sundhedsklinik (Centro de Salud). Før man anmoder om at få et CPR-nummer, skal man registrere sig som indbygger (Empadronamiento) på det lokale rådhus, hvor det attesteres, at man er bosiddende i byen.

Man kan gøre gratis brug af sundhedsvæsnet hvis:

Man er bosat i Spanien og enten arbejder som ansat eller selvstændig og betaler socialsikringsbidrag.

Man opholder sig midlertidigt i Spanien og har et EHIC-kort (et blåt EU-sygesikringskort).

Det private sundhedsvæsen

Det private sundhedsvæsen in Spanien er let tilgængeligt via hundredvis af private klinikker og hospitaler spredt ud over hele landet. En enkelt konsultation er til at betale for de fleste mennesker, men er der tale om mere komplicerede sager eller akutte tilfælde, kan det blive dyrt.

Hvis man foretrækker at benytte sig af det private sundhedsvæsen, er det tilrådeligt at tegne en sygeforsikring.

 

Posted in Uncategorized | Tagged , , , | Comments Off

Cykelentusiaster vælger Costa Blanca

Biking Costa BlancaCosta Blanca er en af de mest eftertragtede destinationer blandt cykelentusiaster – og især blandt mountainbikere. Højdeforholdene og landskaberne gør cykelture i området, såvel ved kysten som inde i landet, til en fornøjelse for alle, som holder af at køre på to hjul.

Klimaet ved Costa Blanca gør det derudover muligt at nyde cykellivet 365 dage om året. Sommervarmen, det lune forår og efterår samt de milde temperaturer resten af året giver én lyst til at cykle hver dag, uden at man skal have for meget tøj på om vinteren og med mulighed for resten af året at nyde solen og oven i købet se sit snit til en tur i vandet efter de fysiske udfoldelser.

IMAGEN_PARQUE_NATURAL_DE_LAS_LAGUNAS_DE_LA_MATA_Y_TORREVIEJA___1_197126371Hvis man holder af kystveje og at køre på cykel, så er der mulighed for at nyde de kilometerlange cykelstier i mange områder som f.eks. Torrevieja, Guardamar y Orihuela Costa, som er indbyrdes forbundne og lette at komme til. Man skal ikke være bekymret, hvis man ikke har en cykel, for man kan finde masser af cykeludlejninger i området og sågar få information om de mest velegnede cykelruter. Størstedelen af ruterne er forsynet med tydelig skiltning og er egnet til cykling idet man så vidt muligt har undgået asfalterede veje og kontakt med den øvrige trafik. Man vil kunne nyde områder som Parque Natural de las Lagunas de la Mata, Dique de Levante og Paseo de Cabo Roig. Alle er de områder, som udmærker sig ved, at man kan bevæge sig rundt i dem på cykel uden problemer, og der er dagligt mange cyklister og vandrere, som nyder den skønne natur.

via_verde_almendro_Alcoy_Alcoy_CostaBlanca_ComunidadValenciana_Espana_webDer er en masse nemme cykelruter i skøn natur, som er velegnede til hele familien. Til formålet findes der et vidtforgrenet net af veje og stier, lange ruter (Gran Recorrido) eller kortere ruter (Pequeño Recorrido), som strækker sig over hele Spanien, hvoraf kan nævnes de berømte Vías Verdes (de grønne veje), der består af over 2.100 km nedlagte jernbanespor, som er blevet lavet om til stier til cykelturister og vandrere. Ved Costa Blanca Syd er der en rute, som er meget anbefalelsesværdig, og som hele familien kan klare, nemlig den såkaldte Corredor Verde del Segura, som er godt skiltet, og som fører en fra Orihuela til Guardamar via stier og veje langs Río Segura. Ved Costa Blanca Nord kan man forelske sig i Vía Verde del Serpis, som går fra Racó del Duc, et af de smukkeste naturområder i den valencianske provins, til strandene ved Middelhavet.

Er man derimod mere interesseret i bjergkørsel, er de bjergrige områder ved Costa Blanca særdeles velegnede til mountainbike. Højdeforholdene er så gunstige, at man i bjergegnene omkring Alicante kan finde ruter med forskellige sværhedsgrader, så både nybegyndere og viderekomne får noget ud af det.

Ved Costa Blanca Sur kan man finde forskellige områder, hvor det er muligt at dyrke mountainbike, og hvor 90 % af ruterne er på eksisterende spor og stier. Cykelruter fra bl.a. Torrevieja, Guardamar, Rojales og Orihuela løber gennem uforlignelige landskaber. Ved Costa Blanca Norte, er landskaberne fuldstændigt bjergtagende på grund af de rå og stejle klipper. Bjergruterne ligger tæt ud til kysten, og efter at have kørt op ad mere eller mindre hårde stigninger kan man altid lade batterierne op igen ved at nyde den fantastiske udsigt. Man finder meget interessante ruter fra bl.a. Altea, Benidorm eller Jávea, og man bliver fuldstændigt overvældet over de muligheder, som områderne Sierra Cortina, La Sierra Helada og el Morro de Toix i Calpe byder på.

Salida-2Mange professionelle mountainbikeryttere vælger kysterne ved Alicante til at træne op til de store mesterskaber, som afholdes overalt på kloden. Faktisk så afholdes Costa Blanca Bike Race, som er et internationalt mountainbikeløb, der løber over fire dage og er med i UCI-kalenderen, i januar i byerne Benidorm, L’Alfás del Pi, Polop og Finestrat.

 

 

Det er altså tydeligt, at der er stor entusiasme omkring cykling ved Costa Blanca, og mange boligkøbere i Spanien benytter altså deres køb til både at nyde klimaet, strandene og deres yndlingshobby, cykling.

 

besøge os www.medlandspanien.dk

Posted in Costa Blanca | Tagged , , , , , | Comments Off

BOLIGSØGER

SØG

Fandt du ikke hvad du søgte?
Brug vores advanceret søger »